Mire Számíthatsz Nálam?

A  Látó - Tisztánlátó érzékel  minden érzékszervével a szokottnál sokkal nyitottabban és szélesebb spektrumban tapasztalja a világot. Nem csak a látható, hanem a láthatatlan világ is érzékelhetővé és láthatóvá, hallhatóvá, ízlelhetővé, tapinthatóvá és szagolhatóvá válik számára.  Ez a képesség segíti  a különböző energetikai, tudati kezeléseket,  életvezetési, párkapcsolati tanácsadást, blokkok oldását, gyász, feldolgozását, a problémák pontos beazonosítását.

Mire számíthatsz nálam egy találkozó/ülés alkalmával

Szeretném pár mondatban bemutatni, hogy egy-egy szolgáltatás igénybevételénél mi történik amikor ellátogatsz hozzám. A találkozás minden alkalommal hasonló, majd az azt követő kezelésnél más és más, vagy egymásra épülő  hasonló módszerekre számíthatsz.

Találkozás/ ülés:

Minden egyes alkalommal amikor érkezik valaki hozzám, egy kicsit lecsendesedünk, összehangolódunk, figyelem, érzékelem az Ő lényét, életét a vele kapcsolatos folyamatokat. Utána beszél  egy kicsit magáról,  megnyugszik, itt nem kell izgulnia... Minden ami   a találkozó alkalmával elhangzik azt én maximális diszkrécióval kezelem.  A beszélgetés általában arra irányul, hogy probléma, elakadás van az élete valamelyik területén.  Van aki azt igényli inkább, hogy ne is kelljen erről beszélnie, Őnála kiérzékelem a problémákat és elkezdődik úgy a beszélgetés folyamata, hogy én elmondom, hogy mit érzékelek, látok. Mindkét esetben rákérdezek esetleg bizonyos dolgokra, vagy elmondom, hogy én a látó képességemmel mit tapasztalok...

Halottlátás:

Amikor holtak és élők között közvetítek, ráérzékelek az elhunytra.  Már sokszor előfordult, hogy az elhunyt szelleme hamarabb itt volt, "bejelentkezett"  hozzám mint az élő hozzátartozó és már előre tájékoztatott, hogy hozzátartozója fog jelentkezni a közeljövőben. Ebben az esetben már kész tényeket tudok mondani, hogy mit tapasztaltam, mit kommunikáltam vele, mit szeretne megosztani. Amennyiben nem "jelentkezett" előre, akkor a találkozó alatt kerül sor erre. Ezekről beszélgetünk, nagyon sokszor beszélgetünk a gyászról is. Segítek ezt feloldani és a gyászt tudatosan megélni. Tanítok is erről, hogy hogyan működik a gyász az elhunyt oldaláról és az itt maradók részéről.  Gyakorlatilag egy pszichológiai folyamaton megyünk keresztül a gyászmunka során.

Csoportos előadás/ közvetítés ( halottlátás ) 

Lehetőség van előre leszervezett csoportos ( 10-16 fős ) előadásra - közvetítésre is.  A rendezvényen bemutatom a halottlátás folyamatát, majd a résztvevőknek személyre szólóan közvetítek az elhunyt és ittlévő hozzátartozója között. Pontos, misztikusság - elvont fogalmak nélküli konkrét információkat tapasztalhattok meg tőlem az előadás és a közvetítés során. Telefonon vagy e-mailben előre egyeztetve az igényről, helyszínről, kezdés időpontjáról. Létszám: 10 és 16 fő között. Rendezvény időtartama: 3-4 óra létszámtól függően.

Rontás és átok levétel:

Sokan érkeznek olyan környezetből, ahol  tudatosan, vagy  gyakran tudattalanul  tesznek egymásra különböző rontásokat, szemmel veréseket, átkokat a mindennapi kommunikáció során. Először  letisztítom az aurát,  feláll a páciens  és letisztítom érintésmentesen a fizikai auráját. Kiszedem belőle ezeket a  bent ragadt  energiákat. Ezután beszélgetünk ezekről és ha szükséges oldás keretében  leviszem egy mélyebb tudatállapotba és úgy dolgozzuk fel ezeket, illetve ha ő tett ilyet másokra, akkor ezt vissza tudja vonni, valamint hagyományos módszerekkel pl.  viaszöntéssel és más különböző módokon leveszem a rontást, átkokat.  Ezek egy részét úgy teszem, hogy nincs is már jelen a vendégem, akkor veszem le távba, ezek általában  késő esti, éjszakai órákban történnek.

Tértisztítás:

Tértisztítás esetében kimegyek házhoz és ahol szellemek kísértenek, ezeket bevizsgálom, megnézem, letisztítom. Elküldöm őket, átvezetem a Fénybe. Ezen kívül tisztító energiákat helyezek el az adott ingatlanba, házba, lakásba, ott ahol előtte konfliktusok voltak, esetleg depresszió volt a jellemző vagy bármilyen más problémák. Ezek a tértisztítás után helyre jönnek és egész más pozitív érzetek lesznek az ingatlanban.

Spirituális életvezetési tanácsadás:

Nagyon sokrétű tanácsadás, minden olyan kérdést tartalmazhat, amely a  mindennapokban foglalkoztatja  a vendégeket.  Megválaszolatlan kérdések, feldolgozatlan problémák, újra és újra visszatérő helyzetek,  érzelmi - mentális elakadások, blokkok.  Ezeket mind átbeszéljük,  látó képességemmel rávezetem, útmutatást nyújtok a helyzetek megoldása  felé.  Amennyiben  szükséges  kioldjuk a konkrét, akár gyermekkorból cipelt blokkokat, félelmeket, fájdalmakat amik a boldogságtól elválasztanak.

Párkapcsolati tanácsadás:

Hasonló az életvezetési tanácsadáshoz, csak  ez  kimondottan a párkapcsolati problémákkal, elakadásokkal, félelmekkel foglalkozik.  Azt tapasztaltam, hogy a felek gyermekkori tapasztalatai, a szülők egymáshoz való viszonya, a szülő-gyerek közötti viszony nagyon meghatározza, hogy milyenek lesznek a későbbiekben a párkapcsolataik, beállítottságaik. Ezeket tudjuk felismerni, megérteni, feldolgozni és kioldani. Időnként több alkalom is szükséges, hogy tényleges és hosszútávú eredményt tudjunk elérni.

Az érzelmi és mentális blokkok oldása:

Mély tudati állapotban, nem hipnózisban, de hasonló állapotban, úgynevezett théta légzéses állapotban  tudjuk kioldani.  Ezt  az oldást mindenki megtapasztalhatja akár várandósan, akár pánikbetegként is.  Ebben az állapotban külső szemlélőként éli át az ember a blokkjait, félelmeit, traumáit, anélkül, hogy újra traumatizálódna.  Itt feloldjuk, átértékeljük, átstrukturáljuk ezeket.   Úgy megy el a vendégem, hogy ez a blokk, vagy probléma már nem dolgozik  kártékonyan az életében. Felszabadul energetikailag és el tud indulni az életében a pozitív irányú változás. Kisebb oldásokat a különböző energetikai, aurát, csakrát érintő tisztításokkal, tudati, hang- és frekvenciaterápiás kezelésekkel is hatékonyan tudunk elvégezni. Halottlátás alkalmával pedig az elhunyttal, gyásszal kapcsolatos oldások segítenek.

A gyász feldolgozása:

Egyfajta oldás tulajdonképpen, ahol találkozunk újra elhunyt szeretteinkkel. Nagyon mély élményként tudunk átélni, mikor találkozunk újra és  megbeszéljük ami nem lett tisztázva vagy megbeszélve, megéljük vele kapcsolatosan a szeretetet. Feloldódik minden olyan sérelem, bánat, meg nem bocsátás ami  az elhunyttal  kapcsolatosan fáj, dolgozik és  a gyász útját, elengedést megnehezíti.

Access bars  kezelés:

Egy finom energetikai kezelés, amelyet a fejtetőn, a koponya finom érintésével nagyjából 1-1,5  óra alatt végzek el.  Attól függően, hogy mennyi blokkja, fájdalma, problémája, sérülése van lelkileg  a vendégnek.  Azokat a töltéseket melyek ezekből a traumákból származnak  "süti ki" gyakorlatilag  ez a kezelés. Ezután a vendég érzi, hogy megkönnyebbült, megnyugodott. Az eddig fájdalmat okozó gondolatok, érzelmek lecsendesednek, sokkal nyugodtabban, sikeresebben, boldogabban tudja élni tovább az életét. Nagyon hatékony kezelés. Itt nem kell beszélni a traumatikus élményekről, nem kell szembenézni a múltunkkal, így ez a kezelés  nem is fog fájni lelkileg se. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik még az elején vannak az oldásnak, tudatosításnak, viszont szeretnének egy hatékony módszert, ami segít megoldani ezeket a problémákat és ezután  nyugodtabb, stresszmentesebb életet élni.

Frekvencia  - és hangterápia:

Hasonlóan az előzőhöz itt se kell beszélgetni,  hanem különböző frekvenciák, rezgések, hangok  végzik el az oldást.  Ezek is tisztítják az aurát,  gyógyítóan, nyugtatóan, lecsendesítően  hatnak a lelkünkre, elménkre, a  test ellazult állapotba kerül. Többféle hangterápiával dolgozom, melyeket kombinálok is egymással. A hangál terápia, egy nagyon ősi, 5-6 ezeréves terápia. Ennél régebbi a hangvillás terápia, valamint használom még a  tongue drum terápiát, mely dallamos, kellemes, szintén nyugtató, lecsendesítő, blokkokat oldó hatású.

Auratisztítás és feltöltés:

Szerves része a kezeléseimnek, gyakran ezzel szoktam kezdeni a foglalkozásokat. Nagyon sok ember észre se veszi, hogy tudattalan módon milyen sok dolgot összeszed az aurájába. Mely után a saját maga életét nem tudja élni, mivel annyira befolyásolják ezek a mindenféle, idegen energetikák, rezgések. A  gyakorlatban a páciens feláll,  mert állva történik a kezelés. Körbejárom és  finoman, érintés nélkül tisztítom le az auráját. Kitisztítok minden  idegen rezgést, energiát. Ezek lehetnek akár rontások, átkok is, amik az aurába bezáródtak, beszívta az aura, vagy magunkra vettünk dolgokat. Tehát ezeket tisztítom ki, osztom el  és közben feltöltöm az aurát. Egy ilyen kezelés után úgymond tisztává válik az ember energetikailag. Könnyebb ezután a gyógyulás a blokkok oldása, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása is van. Fizikailag, mentálisan és lelkileg is hat ránk egy ilyen tisztítás, feltöltés. Ez önmagában is sokat segít és felkészíti az embert aurában, energetikában a további kezelésekre.

Csakratisztítás:

Auratisztítás elvégzése után, kitisztítom érintésmentesen a hét fő csakrát is.  Ez mélyebb energetikai hatással van már a szervezet egészére.  Kézzel, de érintésmentesen vagy testgyertyával végzem.  Komoly blokkok,  betegségek esetében a hatékonyság növelése érdekében a színes testgyertyákat is alkalmazom.

Energetikai gyógyászat:

Általában  kombinálva van más gyógyító kezelésekkel és arra irányul, hogy az előzőleg  kitisztított, feltöltött aurával, csakrával a szervezet a saját energiaszintjén túl,  meg tudja tartani azt az energiaszintet is ami a tartós gyógyuláshoz szükséges. Egy-egy ilyen kezelés után a szervezet még négy órán keresztül dolgozik intenzíven a gyógyulás érdekében.

Tudati gyógyászat:

Ezek a módszerek pl. Dzsuna módszer, fénnyel való  tisztítás, stb. arra szolgál szintén,  hogy a szervezetben elinduljanak az öngyógyító folyamatok és majd ez a  gyógyult állapot meg is tudjon maradni.

Találkozás/ ülés:
Minden egyes alkalommal amikor érkezik valaki hozzám, egy kicsit lecsendesedünk, összehangolódunk, figyelem, érzékelem az Ő lényét, életét a vele kapcsolatos folyamatokat. Utána beszél  egy kicsit magáról,  megnyugszik, itt nem kell izgulnia... Minden ami   a találkozó alkalmával elhangzik azt én maximális diszkrécióval kezelem.  A beszélgetés általában arra irányul, hogy probléma, elakadás van az élete valamelyik területén.  Van aki azt igényli inkább, hogy ne is kelljen erről beszélnie, Őnála kiérzékelem a problémákat és elkezdődik úgy a beszélgetés folyamata, hogy én elmondom, hogy mit érzékelek, látok Mindkét esetben esetleg  rákérdezek bizonyos dolgokra, vagy elmondom, hogy én a látó képességemmel mit tapasztalok...

Halottlátás:
Amikor holtak és élők között közvetítek, ráérzékelek az elhunytra.  Már sokszor előfordult, hogy az elhunyt szelleme már hamarabb itt volt, "bejelentkezett"  hozzám mint az élő hozzátartozó és már előre tájékoztatott, hogy az élő hozzátartozó fog jelentkezni a közeljövőben. Ebben az esetben már kész tényeket tudok mondani, hogy mit tapasztaltam, mit kommunikáltam vele, mit szeretne megosztani. Amennyiben nem "jelentkezett" előre, akkor a találkozó alatt kerül sor erre. Ezekről beszélgetünk, nagyon sokszor beszélgetünk a gyászról is. Segítek ezt feloldani és a gyászt tudatosan megélni. Tanítok is erről, hogy hogyan működik a gyász az elhunyt oldaláról és az itt maradók részéről.  Gyakorlatilag egy pszichológiai folyamaton megyünk keresztül a gyászmunka során.

Csoportos előadás/ közvetítés ( halottlátás ) 
Lehetőség van előre leszervezett csoportos ( 10-16 fős ) előadásra - közvetítésre is.  A rendezvényen bemutatom a halottlátás folyamatát, majd a résztvevőknek személyre szólóan közvetítek az elhunyt és hozzátartozója között. Pontos, misztikusság - elvont fogalmak nélküli konkrét információkat tapasztalhattok  meg tőlem az előadás és a közvetítés során. Telefonon előre egyeztetve az igényről, helyszínről, kezdés időpontjáról. Létszám: 10 és 16 fő között. Rendezvény időtartama: 3-4 óra létszámtól függően.

Rontás és átok levétel:
Sokan érkeznek olyan környezetből, ahol  tudatosan, vagy  gyakran tudattalanul  tesznek egymásra különböző rontásokat, szemmel veréseket, átkokat a mindennapi kommunikáció során. Először  letisztítom az aurát,  feláll a páciens  és letisztítom érintésmentesen a fizikai auráját. Kiszedem belőle ezeket a  bent ragadt  energiákat. Ezután beszélgetünk ezekről és ha szükséges, majd, vagy oldás keretében  leviszem egy mélyebb tudatállapotba   és úgy dolgozzuk fel ezeket a dolgokat, illetve ha ő tett ilyet másokra, akkor ezt vissza tudja vonni, valamint hagyományos módszerekkel pl.  viaszöntéssel és más különböző módokon leveszem a rontást, átkokat.  Ezek egy részét úgy teszem, hogy nincs is már jelen a vendégem, akkor veszem le távba, ezek általában  késő esti, éjszakai órákban történnek.

Tértisztítás:
Tértisztítás esetében  kimegyek házhoz és ahol szellemek kísértenek, ezeket bevizsgálom, megnézem, letisztítom. Elküldöm őket, átvezetem a Fénybe. Ezen kívül tisztító energiákat helyezek el az adott ingatlanba, házba , lakásba, ott ahol előtte konfliktusok voltak, esetleg depresszió volt a jellemző vagy bármilyen más problémák. Ezek a tértisztítás után helyre jönnek és egész más pozitív érzetek lesznek az ingatlanban.

Spirituális életvezetési tanácsadás:
nagyon sokrétű tanácsadás, minden olyan kérdést tartalmazhat, amely a  mindennapokban foglalkoztatja  a vendégeket.  Megválaszolatlan kérdések, feldolgozatlan problémák, újra és újra visszatérő helyzetek,  érzelmi - mentális elakadások, blokkok.  Ezeket mind átbeszéljük,  látó képességemmel rávezetem, útmutatást nyújtok a helyzetek megoldása  felé.  Amennyiben  szükséges  kioldjuk a konkrét, akár gyermekkorból cipelt blokkokat, félelmeket, fájdalmakat amik a boldogságtól elválasztanak. 

Párkapcsolati tanácsadás:

hasonló az életvezetési tanácsadáshoz, csak  az  kimondottan a párkapcsolati problémákkal, elakadásokkal, félelmekkel foglalkozik.  Azt tapasztaltam, hogy a felek gyermekkori tapasztalatai, a szülők egymáshoz való viszonya, a szülő-gyerek közötti viszony nagyon meghatározza, hogy milyenek lesznek a későbbiekben a párkapcsolataik, beállítottságaik. Ezeket tudjuk felismerni, megérteni, feldolgozni és kioldani. Időnként több alkalom is szükséges, hogy tényleges és hosszútávú eredményt tudjunk elérni.  

Az érzelmi és mentális blokkok oldása:
Mély tudati állapotban,  nem hipnózisban, de hasonló állapotban, úgynevezett théta légzéses állapotban  tudjuk kioldani.  Ezt  az oldást mindenki megtapasztalhatja akár várandósan, akár pánikbetegként is.  Ebben az állapotban külső szemlélőként éli át az ember a blokkjait, félelmeit, traumáit, anélkül, hogy újra traumatizálódna.  Itt feloldjuk, átértékeljük, átstrukturáljuk ezeket.   Úgy megy el a vendégem, hogy ez a blokk, vagy probléma már nem dolgozik  kártékonyan az életében. Felszabadul energetikailag és el tud indulni az életében a pozitív irányú változás. Kisebb oldásokat a különböző energetikai, aurát, csakrát érintő tisztításokkal, tudati, hang- és frekvenciaterápiás kezelésekkel is hatékonyan tudunk oldani. Halottlátás alkalmával pedig az elhunyttal, gyásszal kapcsolatos oldások segítenek.

A gyász feldolgozása:
egyfajta oldás tulajdonképpen ahol találkozunk újra elhunyt szeretteinkkel.  Nagyon mély élményként tudunk átélni, mikor találkozunk újra és  megbeszéljük ami nem lett megbeszélve vagy tisztázva, megéljük vele kapcsolatosan a szeretetet. Feloldódik minden olyan sérelem, bánat, meg nem bocsátás ami az elhunyttal  kapcsolatosan fáj, dolgozik és  a gyász útját, elengedést megnehezíti. 

Access bars  kezelés:
Egy finom energetikai kezelés, amelyet a fejtető n, a koponya finom érintésével nagyjából 1-1,5  óra alatt végzek el.  Attól függően, hogy mennyi blokkja, fájdalma, problémája, sérülése van lelkileg  a vendégnek.  Azokat a töltéseket melyek ezekből a traumákból származnak  "süti ki" gyakorlatilag  ez a kezelés. Ezután a vendég érzi, hogy megkönnyebbült, megnyugodott. Az eddig fájdalmat okozó gondolatok, érzelmek lecsendesednek, sokkal nyugodtabban, sikeresebben, boldogabban tudja élni tovább az életét. Nagyon hatékony kezelés. Itt nem kell beszélni a traumatikus élményekről, nem kell szembenézni a múltunkkal, így ez a kezelés  nem is fog fájni lelkileg se. Azoknak ajánljuk elsősorban akik még az elején vannak az oldásnak, tudatosításnak, viszont szeretnének egy hatékony módszert, ami segít megoldani ezeket a problémákat és ezután  nyugodtabb, stresszmentesebb életet élni.

Frekvencia  - és hangterápia:
Hasonlóan az előzőhöz itt se kell beszélgetni,  hanem különböző frekvenciák, rezgések, hangok  végzik el az oldást.  Ezek is tisztítják az aurát,  gyógyítóan, nyugtatóan, lecsendesítően  hatnak a lelkünkre, elménkre, a  test ellazult állapotba kerül. Többféle hangterápiával dolgozom, melyeket kombinálok is egymással. A hangál terápia, egy nagyon ősi, 5-6 ezeréves terápia. Ennél régebbi a hangvillás terápia, valamint a  tongue drum terápia, mely dallamos, kellemes, szintén nyugtató, lecsendesítő, blokkokat oldó hatású. 

Auratisztítás és feltöltés:
szerves része a kezeléseimnek, gyakran ezzel szoktam kezdeni a foglalkozásokat. Nagyon sok ember észre se veszi, hogy tudattalan módon milyen sok dolgot összeszed az aurájába. Mely után a saját maga életét nem tudja élni, mivel annyira befolyásolják ezek a mindenféle, idegen energetikák, rezgések. A  gyakorlatban a páciens feláll,  mert állva történik a kezelés. Körbejárom és  finoman, érintés nélkül tisztítom le az auráját. Kitisztítok minden  idegen rezgéseket, energiákat. Ezek lehetnek akár rontások, átkok is lehetnek amik az aurába bezáródtak, beszívta az aura, vagy magunkra vettünk dolgokat. Tehát ezeket tisztítom ki, osztom el  és közben feltöltöm az aurát. Egy ilyen kezelés után úgymond tisztává válik az ember energetikailag. Könnyebb ezután a gyógyulás a blokkok oldása, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása is van. Fizikailag, mentálisan és lelkileg is hat ránk egy ilyen tisztítás, feltöltés. Ez önmagban is sokat segít és felkészíti az embert aurában, energetikában a további kezelésekre. 

Csakratisztítás:
Auratisztítás elvégzése után, kitisztítom érintésmentesen a hét fő csakrát is.  Ez mélyebb energetikai hatással van már a szervezet egészére.  Kézzel, de érintésmentesen vagy testgyertyával végzem.  Komoly blokkok,  betegségek esetében a hatékonyság növelése érdekében a színes testgyertyákat is alkalmazom.

Energetikai gyógyászat:
Általában  kombinálva van más gyógyító kezelésekkel és arra irányul , hogy az előzőleg  kitisztított, feltöltött aurával, csakrával a szervezet a saját energiaszintjén túl,  meg tudja tartani azt az energiaszintet is ami a tartós gyógyuláshoz szükséges. Egy-egy ilyen kezelés után a szervezet még négy órán keresztül dolgozik intenzíven a gyógyulás érdekében. 

Tudati gyógyászat:
Ezek a módszerek pl. Dzsuna módszer, fénnyel való  tisztítás, stb. arra szolgál szintén,  hogy a szervezetben elinduljanak az öngyógyító folyamatok és majd ez a  gyógyult állapot meg is tudjon maradni. 
magic-wanduserrocketlayers

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás